Hvem er vi?

Vi er amatører designere som driver med strikking, hekling samt at vi syr klær. Vi møtes en gang i uken for å snakke om mote og prøve ut nye design ideer.
Vi opprettet denne nettsiden etter at vi gjorde et kort google søk ”norsk mote”. Det var svært få svar og ingen av dem var gode. Dette er en bare en av flere indikasjoner på hvor lite oppmerksomhet norske designere får.

Vi ønsker å gjøre vårt for å skape mer oppmerksomhet rundt norsk design og oppmuntrer alle til å kjøpe norsk og etterspørre norske designere. Dette kan hjelpe å få flere norske designere inn i varmen i butikkene.

Vi er ingen guruer innen mote så vi ønsker å høre fra andre som vet mye om mote og vil hjelpe oss å spre det glade budskap om spennende designere.
Målet er at denne nettsiden skal kunne tilby kunnskap, moro og alt man ønsker å vite innen mote.

VI ønsker å få bilder av god mote, flere spennende tekster og ikke minst, mer oppmerksomhet rundt norsk mote. Så send oss ditt bidrag! Send det på e-post til mer_mote@batlakogselvig.com. Vi skal svare så fort vi kan! Husk å legge med en liten presentasjon av deg selv også, vi synes det er viktig å gi våre skribenter kreditt.